Колаген є найважливішим складником сполучної тканини, який засвоюється виключно у гідролізованому вигляді. Входити до складу хрящів, кісток, зв'язок, зубів. Саме тому, сутна потреба в ньому у людини, яка веде активний спосіб життя, - висока.
Наукові дослідження доводять, що саме желатин сприяє тому, щоб складові компоненти амінокислот, що відкладалися у хрящовій тканині, і саме желатин перешкоджає зменшенню їхньої кількості. Ознаками нестачі желатину на ранній стадії є болі в суглобах, ламкість нігтів. Введення в меню желатину покращить обмінні процеси в організмі, роботу м'язової та нервової системи.
Як приймати: курс – 3 місяці 2 рази на рік. Оптимально приймати по 10 г желатину на день.
| СКЛАД ПРОДУКТА на | 100 г | порция* |
|---|---|---|
| КАЛОРІЙНІСТЬ | 34 Ккал | |
| БІЛОК | 7,3 г | |
| ВУГЛЕВОДИ | 0,4 г | |
| ЖИРИ | 0,08 г | |
| АМІНОКИСЛОТИ | ||
| ВІТАМІНИ | ||
| Вітамін B6 | 2 мг | |
| Biotin (Біотин | B7) | 15 мкг | |
| МІНЕРАЛИ | ||
| Calcium (Кальцій) | 172 мг |